Un bărbat de 83 de ani, cu cetăţenie româno-elveţiană, a fost reţnut, joi seară, de poliţiştii din Harghita, după ce ar fi ameninţat cu un pistol un tânăr de 31 de ani. Victima nu ar fi achitat contravaloarea unui imobil, respectiv 40.000 de euro.

”Azi, în jurul orei 16:45, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de un localnic de 31 de ani, despre faptul că a fost ameninţat cu un pistol în locuinţa sa, de o persoană, în urma unor neînţelegeri. La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, care a procedat la imobilizarea presupusului agresor, un bărbat de 83 de ani, cu dublă cetăţenie română şi elveţiană”, a transmis, joi seară, IPJ Harghita, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că, prin verificarea minuţioasă a locaţiei, poliţiştii au descoperit şi arma, un pistol letal de calibru 5,6 mm, ascuns sub ţiglele mansardei.

”Din primele cercetări rezultă că neînţelegerile dintre cei doi ar fi fost generate de plata neonorată de către cel mai tânăr, a unui imobil în valoare de 40.000 de euro”, au mai precizat poliţiştii.

Agresorul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *