Dacian Cioloş condamnă tratamentul aplicat de protestatarii de la Ministerul Justiţiei secretarului de stat Andreea Moldovan, miercuri, la plecarea din funcţie. Liderul PLUS îi aduce adevărate elogii femeii care, prin declaraţiile şi gesturile sale, a avut o contribuţie importantă la decizia de demitere a ministrului Vlad Voiculescu.

“Doamna doctor Andreea Moldovan a trebuit să îndure, ieri, cuvinte grele și comportamente de nejustificat de la câțiva oameni care au găsit de cuviință să îi mânjească plecarea de la Ministerul Sănătății. Sunt aceiași oameni care au transformat într-o manifestare grotescă drama crizei sanitare prin care trecem, care calcă fără să clipească memoria celor care au decedat din cauza pandemiei.

Avem sute de mii de exemple despre cât de dramatică este lupta cu COVID-19 și aș putea să vă vorbesc chiar eu despre ce înseamnă să treci prin această boală și despre efectele ei. Ce mi se pare greșit este că permitem, ca societate, să oferim prim-planul unor oameni iresponsabili. Să îi lăsăm să arunce cu insulte și mizerii în oameni, în specialiști care muncesc și se sacrifică pentru ceilalți în perioade foarte dificile…citeste INTEGRAL aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *