Doi angajați ai Consiliului Județean Gorj au fost reținuți pentru 24 de ore! Cei doi sunt acuzați de complicitate la obținere ilegală de fonduri publice, în dosarul ”Ydail”, în care trei administratori de firme (Doru Șandru, Mircea Vărzaru și Mihai Puiu), suspectaţi de obţinere ilegală de fonduri destinate întreţinerii drumurilor judeţene, au ajuns după gratii. Cei trei sunt oamenii de încredere ai senatorului PNL Ion Iordache, fost primar al orașului Turceni, condus acum de cumnata acestuia, Cristina Cilibiu, trecută anul trecut de la PSD la liberali.

IPJ Gorj spune că din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în calitatea de membrii în comisia de atribuire a lucrărilor și serviciilor de reparare și întreținere drumuri județene, cei doi angajați ai CJ Gorj ar fi favorizat firmele Ydail Construct, Romstrade și Metalcolect Prod, în vederea încheierii unui contract cu instituția.

”La data de 15 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiind în continuare cercetărilor într-un dosar penal, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi bărbați de 48 si 54 de ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de complicitate la obținere ilegală de fonduri publice…citeste INTEGRAL aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *