Jurnalistul Victor Ciutacu reacţionează la noul scandal general de Ministerul Sănătăţii, prin publicarea unui ordin referitor la noile criterii de carantinare zonală. Ordinul a fost semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, iar potrivit unor surse premierul nu ştia despre această mutare.

Nu v-a zis bizara că-și dorește din tot sufletul lockdown? Ba v-a zis! Contează că premierul, șeful ei ierarhic, a negat public că asta se va întâmpla? După cum se vede, nu. Azi și-a creat și cadru legal; fără acordul și informarea prealabilă a primului ministru. Dacă e așa, se cheamă lovitură de stat în interiorul guvernului. Mâine o să publice asceta, dacă vrea, un edict că toți trebuie să ne tundem ca ea. Vi se pare că are cine să i se opună?“, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu nu și-a dat acordul pe ordinul de ministru al Sănătății care introduce noi criterii pentru carantinarea localităților, respectiv nivelul de testare pentru COVID, rata de incidență și de gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI, afirmă surse guvernamentale. „Nimeni nu știa ca urmează sa se publice acest ordin și că se publica în aceasta formă, respectiv nu a existat un acord în acest sens”, au precizat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale…citeste INTEGRAL aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *