Preşedintele PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, i-a cerut, marţi, preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Costel Alexe, să redeschidă cât mai repede Spitalul Mobil de la Leţcani, pentru a fi internate persoane confirmate pozitiv cu COVID-19.

“În patru luni, administraţia PSD a construit un spital mobil cu 256 de paturi, din care 103 pentru terapie intensivă, în vreme ce, în patru luni, administraţia PNL a împrumutat de la Botoşani o remorcă cu 12 paturi de ATI. Din păcate, asta e ţara în care am ajuns să trăim. Iaşul are un preşedinte de Consiliu Judeţean penal care face afaceri după afaceri, are la 37 de ani o avere incredibilă şi pe care nu o poate justifica, dar care este nepăsător cu vieţile şi soarta oamenilor. Îl somez să redeschidă spitalul mobil de la Leţcani. Să nu mai caute scuze”, afirmă într-un comunicat de presă Maricel Popa, fost preşedinte al CJ Iaşi, potrivit agerpres.ro.

El spune totodată că Unitatea Intensivă Mobilă, care a fost adusă recent de la Botoşani la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, poate oricând să îşi transforme pacienţii în morţi, aşa cum s-a întâmplat cu unitatea similară de la Spitalul ‘Victor Babeş’ din Bucureşti…citeste INTEGRAL aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *