TRANSPARENȚA INVESTIȚIILOR ÎN TURISM

✅ Județul Dâmbovița are un potențial turistic imens, iar acesta trebuie valorificat. Tocmai de aceea, anul acesta, mi-am propus demararea unor proiecte extrem de importante pentru creșterea numărului de turiști în Dâmbovița și în municipiul Târgoviște.

🚡 Telegondola urbană Curtea Domnească – Mănăstirea Dealu. Peste 220.000 de turiști au vizitat Vechea Cetatea de Scaun în 2019, iar o telegondolă, cu siguranță, va crește gradul de atractivitate al municipiului Târgoviște.

🐎 Reabilitarea Fostei Școli de Cavalerie. Zilele următoare voi semna contractul de finanțare ce va transforma una dintre clădirile emblematice ale Târgoviștei și ale județului Dâmbovița.

🛡 Continuarea lucrărilor de reabilitare și protejare a monumentelor istorice din Curtea Domnească din Târgoviște. Sunt vizate Turnul Chindiei, Biserica Domnească, Biserica Sfânta Vineri și Biserica Paraclis. Lucrările sunt realizate în proporție de 55%.

🏞 Studiu de fezabilitate pentru viitoarele pârtii de schi, în zona unde ne dorim și dezvoltarea stațiunii de interes național Peștera-Padina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *