Deputatul PSD, Marian Mina, susține că oamenii ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, orchestrează falimentul companiei TAROM, iar primul pas în acest sens a fost făcut prin faptul că avioanele nu mai au voie ”să tragă la burduf” pe Aeroportul Otopeni.

”Un fapt unic în istoria unei companii naționale se petrece în aceste zile la #Tarom. Oamenii ministrului Drulă implementează un plan elaborat în laboratoarele progresiste pentru a falimenta Tarom, în favoarea unor companii multinaționale, dornice să profite de pe urma prostiei din administrația de dreapta.

Am fost informat că aeronavele Tarom nu mai au voie să tragă „la burduf” pe Aeroportul Otopeni. Practic, compania românească ajunge să fie dezavantajată atunci când evoluează pe teren propriu. Este ca și cum britanicii ar faulta British Airways sau nemții și-ar bate joc de avioanele, piloții și pasagerii Lufthansa.

Printr-o dispoziție a directorului Cosmin Pesteșan, s-a decis ca aeronavele Tarom să nu folosească burduful. Practic, românii care aleg să cumpere bilet la compania națională sunt aruncați în autobuze, iar străinii care aleg alte companii beneficiază de confortul îmbarcării în avioane direct de la terminal. Inclusiv personalul navigant a fost aruncat de managementul corporatist în autobuze…citeste INTEGRAL aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *