UPDATE

Senatoarea Diana Șoșoacă acuză că a fost lovită când încerca să intre în sală și a sunat la 112 pentru a reclama abuzurile la care susține că a fost apusă. Concret, Șoșoacă acuză că a fost lovită peste picioare când a încercat să intre în sală.

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a certat cu șefa Comisiei Juridice din Senat, Iulia Scânteie. Șoșoacă a venit la audierea sa cu o mască transparentă, însă Scânteie nu a vrut să îi permită accesul în sală, deși avea nasul și gura acoperite așa cum cerea legea. După ce s-a dat la o parte din ușă, Șoșoacă a așteptat ca Scânteie să plece și a intrat în sală, alături de avocatul ei.

“Singurul ordin care spune cum arată mască că trebuie să îmi acopere nasul și gura. Majoritatea parlamentarilor poartă mască albastră. Le-am cerut să îmi arate certificatul de conformitate al măștilor. Să fii tu parlamentar și să vii să spui că o mască e conformă sau nu e încălcare a legii. Doar pentru că esti președinta Comisiei Juridice, să spui tu că nu e conformă, înseamnă un abuz. E greu să înțeleagă aceste legi și e greu de crezut că poate conduce Comisia Juridică. A încercat să cheme jandarmii să ne dea afară și a vrut să interzică intrarea avocatului meu în sală”, a declarat Șoșoacă.

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *