În acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni alături de celelalte instituții abilitate au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei SARS-Cov-2, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în urma cărora au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, suma acestora depășind 27.000 de lei.

Administratorii a trei restaurante din municipiul Pitești, au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare, pentru faptul că au funcționat cu barul deschis publicului în spațiile închise ale localurilor.

În data de 09 aprilie a.c., jandarmii montani din cadrul Postului Montan Rucăr au depistat, pe raza comunei Albeștii de Muscel, un bărbat care se folosea de un tractor forestier pentru a tracta bușteni prin albia râului Bratia. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 4000 de lei. Celelalte sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu au purtat masca de protecție în mod corespunzător sau nu au putut justifica deplasarea în afara locuinței în intervalul orar stabilit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *