Ajutati-o pe Marinela să iasă învingătoare și din această luptă!

Viața te pune la încercare permanent, îți dă noi și noi provocări! Sunt situații în care la aceste provocări nu le poți face față singur. Colega noastră Ion Marinela, în vârstă de 49 de ani, din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu se află în fața unei astfel de provocări și ne cere ajutorul. Marinela este o mamă care își crește singură copilul minor, dar este o luptătoare acum câțiva ani s-a luptat cu un neoplasm mamar pe care a reușit să-l învingă, dar acum când trebuie să facă o intervenție chirurgicală ce presupune implantarea unei proteze și a unor șuruburi de susținere a coloanei simte că nu are armele necesare pentru a lupta.
Intervenția chirurgicală trebuia să o facă la Spitalul Foișor, dar din cauza transformării acestuia în unitate COVID nu o mai poate face. Colega noastră s-a interesat imediat cât ar costa o intervenție similară în sistemul privat, iar costurile de 10000 de euro comunicate de clinicile private din țară i s-au părut foarte mari. Din Turcia a reușit să primească o ofertă foarte avantajoasă de ”numai” 6000 de Euro, dar și aceste costuri depășesc posibilitățile Marinelei. De aceea facem un apel la spiritul camaraderesc al breslei noastre, fiind siguri că fiecare dintre noi o poate ajuta pe Marinela să evite riscul paraliziei membrelor inferioare.

Cei care pot dona sume de bani o pot face în contul RO 40RNCB0145037091530004,deschis pe numele surorii sale, Ion Mihaela( 0771504266), Banca Comerciala Romana, iar cei care nu pot dona pot ajuta cu o distribuire la aceste mesaj.

Vă mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *