Polițiștii argeșeni sunt la datorie, alături de celelalte structuri cu care se acționează în sistem integrat, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

Reamintim că, în mai multe localități din județul Argeș, au fost instituite măsuri suplimentare în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, ca urmare a depășirii pragului de 4 cazuri la 1.000 de locuitori.

În ultimele 48 de ore, polițiști au desfășurat 58 de acțiuni punctuale (din care 52 de acțiuni independente, 4 acțiuni împreună cu lucrători I.J.J. Argeș și două acțiuni cu reprezentanți ai altor instituții).

Au fost verificate 4.482 de persoane, 263 de mijloace de transport în comun și 286 de societăți comerciale.*

Au fost vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Localurile şi restaurantele au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *