În această dimineață, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița, în cadru festiv, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a domnului colonel Țelea Eduard-Valeriu.

Pentru colegul nostru, atitudinea și rezultatele vorbesc de la sine. Profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul unei cariere militare de peste 28 de ani şi dăruirea pentru menținerea unei bune imagini instituționale au fost susținute de o muncă asiduă.

Timp de peste 13 ani a făcut parte din echipa comunicatorilor pompieri, poziție din care a prezentat corect si echidistant activitățile desfășurate de către personalul inspectoratului.

”Sentimentele îmi sunt amestecate în acest moment. Tristețe, pentru că părăsesc această activitate, și bucurie pentru un nou început, o nouă etapă a vieții. Am onoarea să vă salut! Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă țină sănătoși! Să fiți fericiți și iubiți!” au fost cuvintele de rămas bun rostite în fața colegilor de colonel Țelea Eduard-Valeriu.

”Dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru loialitatea cu care ne-ați onorat. Vă mulțumim pentru acest lucru și suntem mândri că am avut șansa să colaborăm pe tot parcursul acestor ani!”, a transmis prim-adjunctul inspectorului șef, colonel Hantăr Alfred. Acesta i-a oferit, placheta onorifică și diploma de apreciere pentru întreaga carieră militară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *