La negocierile Coaliției de guvernare în ceea ce privește împărțirea prefecturilor din România, USR-PLUS a câștigat, printre altele, și Prefectura Capitalei.

În acest sens, reporterul Bugetul.ro l-a contactat, marți, pe liderul PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloș. Am vrut să aflăm dacă USR-PLUS plănuiește schimbarea actualului prefect, Traian Berbeceanu.

Dacian Cioloș a declarat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, că până la această oră nu s-a luat nicio decizie privitoarea la înlocuirea lui Traian Berbeceanu.

Totuși, liderul PLUS ne-a precizat că în actuala Coaliție „fiecare partid își propune candidații”. 

Nu am avut nicio discuție legată de nume, deocamdată. Am discutat doar în Coaliție despre repartizare și urmează să discutăm mai departe felul în care vom aborda, nu doar la București, ci și la celelalte prefecturi.

Deci, nu am această informație. Nu vă pot spune nimic legat de acest lucru”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dacian Cioloș.

Când l-am întrebat dacă este mulțumit de activitatea actualului prefect, liderul PLUS ne-a răspuns: „Este o decizie pe care o vom lua în partid. Nici n-are rost să speculăm. Domnul Berbeceanu a fost desemnat de Guvernul precedent, de PNL. Nu știu, nu sunt eu pregătit acum. Nici nu i-am urmărit activitatea, ca să-i fac evaluarea.

Nu asta e problema acum. Avem un Guvern care, ca și la miniștri, la secretarii de stat și la alte poziții asumate politic, fiecare partid își propune candidații, dar nu vă pot spune nimic de persoana domnului Berbeceanu”.

sursa:bugetul

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *