Olguta Vasilescu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au decis luni să mai amâne o data pronunțarea cu privire la validarea mandatului de primar al Liei Olguţa Vasilescu. Este deja a doua oară când iau această hotărâre.

Conform informațiilor publicate pe portalul de judecată, magistrații au decis să fixeze un nou termen pentru data de 3 noiembrie, la ora 16.

În lipsa validării mandatului, Olguța Vasilescu nu poate depune jurământul și nu-și poate prelua funcția pentru care a fost votată în 27 septembrie.

În urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, deputata PSD Lia Olguța Vasilescu a fost aleasă, din nou, primar al municipiului Craiova. Ulterior, pe 15 octombrie 2020, Judecătoria Craiova a validat mandatele consilierilor locali și pe cel de edil al Olguței Vasilescu, dar aceasta nu poate să-și intre în atribuțiile de primar pentru că a fost contestată validarea mandatului de către un craiovean.

Procesul a avut pe 30 octombrie primul termen la Tribunalul Dolj iar pronunțarea ar fi trebuit să aibă loc luni, la ora 16.  

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *