Raed Arafat: Niciodată nu mă veţi auzi afirmând că am pierdut o luptă

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat revine, printr-o postare pe Facebook, asupra declarației cum că „am pierdut lupta cu COVID” și arată că nu a dorit să spună ca am pierdut lupta.

După cum scrie pe Facebook, o astfel de declarație ar însemna că nu mai avem ce face, ceea ce nu este deloc adevărat, referindu-se la eforturile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

El consideră că măsurile pe care le iau şi le implementează autoritățile vor sta la baza opririi creşterii numărului cazurilor, la atingerea unui platou şi la începerea unui trend descrescător.

Postul lui Raed Arafat de pe Facebook.

„Astazi s-a publicat de mai multe agentii de presa o afirmatie atribuita mie referitoare la “pierderea luptei cu COVID-19”. Afirmatia s-ar fi facut in cadrul emisiunii din seara trecuta la Digi24.

Singura referire in cadrul emsiunii la pierderea luptei cu COVID-19 era cand am vorbit de colega noastra de la compartimentul de primiri urgente Fetesti, care a pierdut lupta cu COVID-19 decedand in noaptea de Joi spre Vineri.

Eu chiar cred ca impreuna putem reusi sa limitam impactul pandemiei in Romania si sa salvam cat mai multe vieti. Niciodata nu ma veti auzi afirmand ca am pierdut o luptapentru ca acest lucru ar insemna implicit ca nu mai avem ce face, ce nu este deloc adevarat. Personal, cred ca masurile pe care le luam si le implementam vor sta la baza opririi cresterii numarului cazurilor, la atingerea unui platou si la inceperea unui trend descrecator. Acest lucru necesita timp si un efort comun depus de noi toti.”

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *