Incepand de astazi, in municipiul Targoviste sunt functionale cele 4 (patru) statii electrice de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in!

✅ “Finantarea a fost accesata de catre administratia locala in cadrul ”Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”, gestionat de Administratia Fondului pentru Mediu.

✅ Cele 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice sunt montate in urmatoarele locatii: strada Calea Ialomitei (in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie), parcarea de langa Piata Baratiei, strada Justitiei (langa Casa Armatei si stadion), parcarea de langa BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana).

✅ Statiile au o capacitate de minim 2 incarcari/ora/statie de incarcare.

✅ De remarcat ca, incepand cu anul viitor, impozitul pentru mijloacele de transport hibrid va fi redus cu 90%, in baza unei hotarari de consiliu adoptate in luna iunie, anul acesta”…spune primarul Cristi Stan 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *