Sâmbătă, 22 august a.c., poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au urmărit şi oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 23 de ani, ulterior fiind reţinute în sarcina sa săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, furt în scop de folosință și distrugere.

La data menţionată, în jurul orei 23.30, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 16 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat o autoutilitară care, la vederea echipajului de poliţie, a întors înainte de a intra în Bucureşti, aparent pentru a evita să se apropie de poliţişti.

Astfel, s-a procedat imediat la urmărirea autovehiculului în cauză, conducătorul auto fiind oprit la scurt timp. În urma verificărilor a rezultat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici una dintre categoriile prevăzute de lege, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la sediul I.N.M.L. Mina Minovici, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Totodată, din investigaţiile efectuate a rezultat că autoutilitara era sustrasă din judeţul Ilfov. La predarea acesteia părţii vătămate s-a constatat faptul că autoutilitara prezenta şi avarii apărute în urma sustragerii.

Cercetările au fost preluate de Poliţia oraşului Măgurele, sub supravegherea unităţii de parchet competente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *