Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor, s-a arătat indignat de faptul că Guvernul a refuzat până acum să aproape Ordonanțele de urgență prin care să li se ofere un sprijin financiar fermierilor și agricultorilor.  

Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor, a reacționat în exclusivitate pentru DC News după ce senatorul PSD Adrian Rădulescu a acuzat Guvernul Orban că îşi bate joc de agricultori şi de crescătorii de animale, cărora le promite de luni de zile susţinere financiară, dar nu le dă banii promişi. 

”Are perfectă dreptate și sunt întru totul de acord cu el. Ordonanța de urgență pentru agricultură trebuia să fie gata, pregătită, cu toate aprobările, la data când s-a făcut rectificarea bugetară și în aceeași ședință de Guvern trebuia și aprobată. Nu ne rămâne decât să ne uităm la ei cum mint.Ce putem să facem? Eu nu o dau decât pe incompetență, lipsă de profesionalism și diletantism. Punct”, a declarat Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor, în exclusivitate pentru DC News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *