Medicii au făcut un diagnostic preliminar în cazul lui Alexei Navalny: otrăvire cu un psiodisleptic neidentificat, a declarat pentru Interfax o sursă din cercurile medicale. „Diagnostic preliminar: intoxicații acute de către un psihodeptic neidentificat (psihodepticele sunt substanțe care pot provoca halucinații)”, a declarat sursa agenției. De asemenea, la cafeneaua unde a consumat Navalny cafeaua a început o anchetă.

Anatoly Kalinichenko, medicul șef adjunct al spitalului unde a fost dus politicianul spune că vor determina diagnosticul în timpul zilei. „Diagnosticul este în curs de clarificare, sunt efectuate o serie de măsuri medicale și de diagnostic, laborator, studii instrumentale, consultări ale medicilor de specialități conexe, consultări și așa mai departe”, a spus Kalinichenko. “În această zi, cred că vom determina cu exactitate diagnosticul, cu toate acestea, tratamentul simptomatic, tot ceea ce este necesar, se realizează în întregime”, a adăugat el.

În prezent, Navalny este în terapie intensivă, se află în stare gravă, în comă.

Ministerul Sănătății din regiunea Omsk a confirmat anterior spitalizarea lui Alexei Navalny după ce zborul de la Tomsk, pe care l-a zburat la Moscova, a fost obligat să aterizeze în Omsk. “Astăzi pe aeroportul Omsk-Tsentralny, un avion S7 Airlines, care îl transporta pe celebrul blogger Alexei Navalny, a făcut o aterizare de urgență. A fost dus de o ambulanță la unul dintre spitalele orașului. În acest moment, Alexei Navalny se află în terapie intensivă, unde este internat examene “, a declarat Ministerul Sănătății din Omsk pentru Interfax.

Navalny este inconștient, a fost conectat la un ventilator , a raportat Kira Yarmysh pe rețelele de socializare. Poliția a fost chemată la spital, la cererea asociaților săi.

La cafenea a început o anchetă

Directorul și proprietarul unei cafenele situate la etajul doi al aeroportului Tomsk a declarat că a început o anchetă în legătură cu presupusa otrăvire a politicianului Alexei Navalny. Opoziționarul a băut ceai acolo dimineața, a urcat într-un zbor spre Moscova, s-a simțit rău și în cele din urmă a leșinat. „Acum aflăm toate circumstanțele, vom studia înregistrările de la camerele de supraveghere”, a spus omul de afaceri pentru Interfax.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *