Rareș Bogdan răspunde criticilor președintelor Iohannis: ”URÂTĂ politichie mai avem!”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan vine cu un mesaj tranșant după criticile președintelui Klaus Iohannis referitoare la racolările făcute de PNL în ultima perioadă.

„Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția, pana și cei care zilele trecute se făceau ca nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune……………. Urâta politichie mai avem, nu cred ca mai exista undeva pe planeta o clasa politica mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planeta și din acest punct de vedere”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în contextul în care mai mulți primari au migrat în alte partide, înainte de alegeri, că „nu vede cu ochi buni aceste racolări”.

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, șeful statului.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *