Accident rutier pe E 85, în zona localității Coșereni

Astăzi, în jurul orei 10.30, pompierii au fost solicitați să intervina la un accident rutier produs în zona localității Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme și 6 persoane. La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin. Din eveniment au rezultat 6 victime, 5 adulți și un minor.

Din nefericire una dintre victime, minorul în vârstă de doar 6 luni, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resucitare, fiind declarat decedat de către medicul de pe elicopterul SMURD.

Celorlalte 5 victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței. Ulterior, elicopterul SMURD a preluat o persoana de sex feminin ce prezenta diferite traumatisme, pe care a transportat-o pe calea aerului la Spitalul de Urgență Floreasca. Din celelalte 4 victime, 2 persoane de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 20 ani și 65 ani, au fost transportate de către echipajul SMURD și SAJ la Spitalul Municipal Urziceni, iar altele două au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru sablare carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *