In jurul orei 09.07, pe E70, intre localitățile .Vitănești si Vaceni, s-a produs un accident rutier, cu doua autoturisme implicate. 

In urma accestui eveniment au rezultat 2 victime, o femeie de aproximativ 47 de ani, constienta si cooperanta, cu traumatisme la coloana si la membrul inferior drept, constienta si cooperanta, insa incarcerata si un barbat, soferul celuilalt autoturism, cu posibile traumatisme la coloana, constient si cooperant, neincarcerat.

Victima incarcerata a fost eliberata rapid de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare si predata echipajelor medicale.

Cele doua persoane ranite au fost transportate la UPU Alexandria pentru a primi ingrijiri de specialitate.

La fata locului au intervenit 3 echipaje de pompieri din cadrul Det. Alexandria, cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere si o ambulanta SMURD, 2 echipaje medicale din cadrul Serviciului de Ambulanta si mai multe echipaje de politie.

Plt.adj. Micu Lucian, sef garda de interventie si stingere in cadrul Detasamentului Alexandria, ce se afla in timpul liber, fiind martor la producerea accidentului, a anunțat evenimentul pe numarul unic pentru apeluri de urgenta 112, a asigurat masurile de prevenire si stingere a incendiilor, a verificat starea pacientilor si le-a acordant primul ajutor pana la sosirea colegilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *