Astăzi, 12 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin numarul pentru apeluri de urgență 112, de un bărbat, examinator în cadrul SRPCIV Dâmbovița, cu privire la faptul că are suspiciuni ca un bărbat, aflat în procesul de examinare pentru obținerea permisului de conducere, se află sub influența băuturilor alcoolice.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la fața locului, unde a identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat de 40 de ani, din Târgoviște. 

În urma testării cu apartul etilotest bărbatul a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a imbibației alcoolice. 

De asemenea, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și vor efectua cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de art 336 din Codul Penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *