„O să încep cu o parafrazare: «O să fie nevoie să moară oameni ca să facă domnul Orban alegeri». În timp ce noi stăteam aici în sală și aflam ce bine se gestionează pandemia, am primit două știri. Una că avem cel mai mare număr de persoane infectate, aproape 1.500, și a doua știre că domnul Orban spune că este pregătit de alegeri”, a spus Ponta, în Parlament. 

„Ne e mai rău decât în martie”

„Evident că, pentru toți oamenii normali la cap, de ce e pregătit Orban chiar nu este important și nu ne interesează. L-am văzut în astea 6 luni, este foarte pregătit. Așa de pregătit că după 6 luni ne e mai rău decât în martie. Dar, pentru toți oamenii normali din țara asta, e important ce facem cu sănătatea. Cum facem să așteptăm cele 100 milioane de măști pe care domnul Orban și domnul Tătaru le-au semnat ieri cu 65 de bani masca, în măsura în care din China se cumpără cu 15 bani. Domnul Orban și prietenii care aduc 100 milioane măști nu și-au pus decât 400% prețul. Până la urmă nu dau de la ei, dau de la dumneavoastră”, a continuat liderul PRO România.

„Pepsiglas” pentru protejarea copiilor

„În același timp, toți care suntem normali la cap, care avem copiii care trebuie să meargă la școală, vrem să știm și vrem să-i trimitem la școală dacă îi trimitem în siguranță, dacă se întorc sănătoși, dacă îl dau părinților, bunicilor. Am aflat azi de la doamna ministru Anisie că are o soluție cu «pepsiglas». E totuși ministrul Educației, faptul că e analfabetă chiar nu e de râs. De pe vremea comuniștilor nu s-a mai întâmplat lucrul ăsta”, a remarcat Ponta.

Sursa: dcnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *