Polițiștii fac noi descinderi, miercuri dimineață, după scandalul dintre două clanuri rivale din Capitală, clanul Duduianu şi clanul Rinu.

Poliţiştii şi procurorii caută noi probe atât în casa fostului lider al Duduienilor, Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână, cât şi la locuinţele grupării din care face parte bărbatul arestat pentru uciderea lui. 

Principalul suspect în cazul de omor al lui Emi Pian, membru al clanului Rinu, a fost arestat vineri. „În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au explicat procurorii care l-au reținut.

Sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *