‘Stimați cetățeni ai comunei Butimanu,

A sosit momentul să bat din nou la ușa dumneavoastră, pentru a vă cere sprijinul în speranța că vom continua împreună, într-un nou mandat de primar.

Poate că nu am fost un primar perfect, pentru că asta se învață în timp și așa cum se spune din popor, „Din greșeli învață omul”, dar măcar pot să vin la dumneavoastră cu inima și conștiința împăcate că am fost un om bun care a încercat să fie un primar cel puțin la fel de bun.

Îmi anunț așadar candidatura pentru încă un mandat de primar, acum după ce am văzut că există deja pretendenți la acest post. Sincer, nu mă așteptam, la fel cum nu mă așteptam nici la mișcările lor care seamănă cu pumnalele ascunse mișelește sub șervețelele de la masa la care ar trebui să stea numai prietenii. Dar asta e viața, „Bucuroși le-om duce toate, de e pace, de-i război”, cum bine scria marele Mihai Eminescu în Scrisoarea III.

Vă asigur, dragi cetățeni ai comunei Butimanu că voi rămâne același om onest, cu frica lui Dumnezeu, cu dragoste față de aproapele său, cu aplecare către problemele comunității, departe de deșertăciunea vanității și a dorinței de putere. Un om a cărui ușă va rămâne mereu deschisă pentru toți oamenii de bună credință care-i calcă pragul. Un om care pune mai presus binele comunei decât binele său personal, dovadă fiind și faptele (mărunte dar elocvente): de patru ani îmi folosesc doar telefonul propriu, cu abonamentul personal, la care răspund nevoilor comunei 24 din 24, 7 zile din 7. În patru ani nu mi-am luat mașină de serviciu, pe cheltuiala bugetului local, ci folosesc mașinile proprii,tot în interesul comunei. În acești patru ani, o bună parte din salariul de primar a luat drumul nevoiașilor, atunci când a fost nevoie. Și multe altele, despre care nu vreau să pomenesc acum, deoarece nu vreau să pară că mă laud și nici că-mi fac campanie electorală. În patru ani, ca primar, am preferat să renovez o școală decât să organizez Zilele Comunei. Însă dumneavoastră veți judeca dacă am fost omul pe care-l cunoașteți și primarul de care aveți nevoie, dacă m-am ridicat la înălțimea așteptărilor și dacă vă merit încrederea!

Și pentru că există voci care vin și deja otrăvesc aerul pe care-l respirăm cu fel de fel de minciuni și manipulări ale realității, voi reveni, punctual, cu mai multe adevăruri care vor pune atât starea actuală cât și stadiul realizărilor în lumina corectă a adevărului. Pentru că deși mulți încă nuștiu,ne aflăm într-o stare avansată cu toate proiectele care sunt de importanță majoră pentru comuna Butimanu: apă, canal, gaze naturale!…spune primarul Gabriel Dragnea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *