Incident grav în comuna Văcărești (Dâmbovița): un polițist a fost tăiat într-o zonă a corpului și alt polițist a rămas fără câteva degete, după ce au fost atacați cu coasa, potrivit Antena 3. Polițiștii și-au împușcat agresorii, a mai transmis sursa citată.

UPDATE – IPJ Dâmbovița a fost sesizat prin 112 despre faptul că, în comuna Văcărești, un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor, spun surse oficiale.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, moment în care agresorul a fugit în curtea de domiciliu și a ieșit cu o coasă, agresându-i pe cei doi polițiști. Avand în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenții de poliție a efectuat un foc de armă către agresor.

În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior, de către agentul de poliție. Agresorii au fost transportați la spital.

Cei doi polițiști au suferit mai multe răni. Și aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat mai multe forțe de poliție și SAS.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, vineri, că România este un stat sigur, iar cetăţenii care respectă legea nu au de ce se teme. În schimb, cei care încalcă legea, ”vor suporta rigorile ei”. ”Suntem cu ochii pe voi”, le-a transmis Vela infractorilor. La rândul său, secretarul de stat Bogdan Despescu anunţă acţiuni de amploare pentru combaterea grupărilor.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *