Guvernul ORBAN a atacat la Curtea Constituțională a României legea care majorează pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor. Deputatul PSD Dâmbovița Carmen Holban, a postat pe pagina de facebook un mesaj DUR către actuala conducere a Guvernului.

”Ce ușor uită unii dramele familiilor simple din această țară! M-a durut ca om, ca părinte de fată, ca femeie, decizia Guvernului Orban de a ataca la CCR legea care majorează pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor. Legea a fost adoptată pe 30 iunie și, pe lângă creșterea pedepselor, elimină prescripția pentru pedofilie.

Aș vrea ca întreg Guvernul Orban să stea față-n față cu victimele pedofililor și familiile lor. Să explice Orban cum e îngrijorat ca pedofilii să nu fie cumva discriminați de lege! 

Îl invit pe domnul Orban la Gura Șuții! Poate explica, uitându-se în ochii membrilor familiei Mihaelei, de ce este justificată temerea Guvernului României față de o posibilă discriminare a celor care săvârșesc agresiunile sexuale împotriva minorilor? Dacă poate, atunci în Guvernul României a murit orice sentiment bun față de oamenii simpli ai acestei țări!”…spune deputatul PSD, Carmen Holban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *