A fost REȚINUT pentru 24 de ore principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului DUDUIANU

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis vineri reținerea principalului suspect în cazul uciderii lui Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu.

Procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, inculpat în cauza de omor înregistrată în dimineaţa zilei de marţi.

Anchetatorii arată că, din probatoriul administrat, a rezultat că,pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Parchetul informează că vineri acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *