Jale și răzbunare – asta promit cei din clanul Duduienilor după moartea lui Emi Pian. Rudele interlopului au ridicat trupul de la Medicină Legală și se pregătesc de priveghi

Familia tocmește maneliști să cânte la căpătâiul interlopului. Printre ei ar fi Florin Salam și Adi Minune. Între timp, ies la iveală date șocante din ancheta. Încă din decembrie anul trecut Poliția depistase casa unde s-a jucat barbut acum două zile și a fost omorât Emi Pian. De ce nu s-a intervenit e o întrebare la care încă nu a răspuns nimeni.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al liderului clanului Pian a ajuns la casa familiei în urmă cu scurt timp.

La locuința celebrului interlop e jale mare

Florin Salam ar urma să cânte la căpătâiul interlopului. Cântărețul a dedicat o melodie în memoria lui Emi Pian.

Vă amintim că Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost înjunghiat de un membru al unui clan rival, în timpul unei partide de barbut.

Filmul complet al asasinării lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt, la partida de barbut: ”M-a tăiat. Ia și omoară-l!”

Peste 100 de mascaţi, poliţişti şi jandarmi au fost scoşi în stradă pentru a preîntâmpina un posibil confilct între clanurile interlope. Zeci de şoferi au fost verificaţi, iar asupra mai multor indivizi, oamenii legii au găsit un adevărat arsenal de luptă. Explicaţiile celor prinşi cu pistoale, bâte sau topoare, nu i-a înduplecat pe oamenii legii.

Razie în București

Poliţiştii au confiscat armele, iar cinci oameni au acum dosare penale.

Raziile de amploare au fost făcute, după ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival. Cei doi s-au certat din cauza unui joc de barbut. Cel care l-a înjunghiat mortal este acum internat în spital, în stare gravă.

Noi detalii despre ucigaşul lui Emi Pian. Cum arată şi cine este Ciprian Napy – GALERIE FOTO

Sursa:antena3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *