Astazi, 24.07.2020, Primarul comunei Dragomirești, DRAGOȘ VLĂDULESCU, și-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea obstei.

Fiind alesul comunei din anul 2004, acesta a ridicat localitatea la standardele ultimelor vremuri, fapt nemaintalnit la primarii dinaintea sa.

Doreste ca ritmul comunei Dragomiresti sa fie unul ascendent, iar printre planurile următorului mandat se numară si dorinta de a aduce pe toate străzile din comună gazele naturale, continuarea asfaltarii tuturor strazilor localitatii, dar si iluminatul stradal al intregii localitati cu stalpi noi si lampi moderne cu led.

Dragoș Vlădulescu este cel mai bun primar pe care l-a avut localitatea până acum. Cetățenii comunei au despre el numai cuvinte de lauda, mai ales ca că de fiecare dată când merg la primărie cu o problemă, primarul are pentru fiecare o vorba buna, dar si solutia la problema solicitata.

Ca si o concluzie la scurta noastra prezentare, constatam faptul ca DRAGOS VLADULESCU este omul potrivit la locul potrivit, si cu siguranta, va fi SINGURA optiune a locuitorilor comunei Dragomiresti.

Nu in ultimul rand, candidatura sa este sprijinita si de Partidul Social Democrat, al carui membru este de la inceputul activitatii sale politice, nefiind un oportunist care sa treaca dintr-o barca in alta, ci un cetatean Serios, Onest si Fidel crezului sau politic si locuitorilor comunei.

Ii uram si noi mult succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *