Într-un comunicat de presă de presă care datează din 14 iulie și care se află postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, există o trimitere către… un site care duce spre un tratament naturist pentru mărirea penisului.

Este vorba despre comunicat cu referire la cetățenii români care călătoresc în Marea Britanie direct din România sau dintr-unul din statele care nu sunt incluse în lista statelor exceptate de la restricțiile de călătorie.null

La un moment dat, scrie:

”Vă recomandăm cu insistenţă să încheiaţi o asigurare medicală de sănătate sau să obţineţi Cardul European de Sănătate înainte de a pleca într-o călătorie.

Dacă vă îmbolnăviţi sau aveţi un accident pe durata unei şederi temporare într-un stat membru UE, formularul E112 sau Cardul european de asigurări sociale de sănătate vă dă acces la îngrijirile medicale necesare.

Acest Card vă permite să primiţi asistenţa medicală necesară în timpul şederii dumneavoastră temporare în orice ţară a Uniunii Europene.

Mai multe detalii găsiţi la adresele: www.cnas.ro şi www.ceass.ro”.

Când dați click pe site-ul ceass.ro, sunteți direcționat către ”Adevărul despre Titan Gel – tratament naturist pentru mărirea penisului”.

Sursa: dcnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *