Autoturism răsturnat cu trei pasageri pe Transfăgărășan. 

În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieșit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori, iar ulterior s-a oprit mai jos pe carosabil.

În autoturism se aflau 3 bărbați, dintre aceștia, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat.

La fața locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând ulterior deplasarea spre spital.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare, aceștia fiind transportați mai departe la spital de către echipajele medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal si continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *