Vlad Oprea, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Titu tureaza motoarele la maxim pentru a aduce orașul pe făgașul său normal. Orașul Titu are nevoie de o schimbare în bine, după o perioadă lungă de stagnare din punct de vedere al investițiilor, iar această schimbare o poate face tânărul politician alături de echipa sa.

”Vă salut pe toți cei din Titu

Chiar dacă nu e momentul cel mai portrivit, chiar daca încă suntem în stare de alertă, suntem și în perioada de precampanie electorală! 

Vom avea alegeri locale, cel mai probabil pe 27 septembrie!

Alegerile locale ne interesează pe toți cei care trăim aici, pentru că vorbim despre viitorul nostru și al comunității noastre, mă interesează și pe mine și pe cei din echipa mea! 

Începând de astăzi am început montarea de bannere pe la case, blocuri, balcoane, spații comerciale, punem bannere acolo unde voi mi-ați cerut să pun sau acolo unde eu v-am rugat să îmi dați acordul să le montăm!

În perioada următoare voi veni împreună cu colegii mei la fiecare familie din oraș, la fiecare ușă, pe fiecare scară de bloc, în fiecare sat și pe fiecare stradă!

Orașul nostru are nevoie de SCHIMBARE

Eu sunt același Vlad pe care îl știți cu toții, cu bune și cu mai puțin bune, iar de la toamnă sper să ne vedem la Primărie

În perioada următoare o să ne vedem pe teren, ca de obicei‼️

Să fim sănătoși cu toții!…spune Vlad Oprea, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Titu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *