Vicepremierul Raluca Turcan a avut o mică intervenție în ședința de Guvern în care a încercat, cu voia premierului Ludovic Orban, un atac la PSD, dar…a eșuat 

Raluca Turcan a fost cea care a coordonat raportul întocmit de Guvernul Orban privind starea de urgență. Acesta este gata și va fi trimis Parlamentului. În ședința de Guvern, după ce i-a fost dat cuvântul și a încheiat ce avea de anunțat legat de acest raport, Raluca Turcan a ținut să facă și o apreciere personală sub forma unui atac la PSD. Sarcasmul i-a bubuit însă în față când a gafat și nici măcar nu și-a dat seama. Gafă sau adevăr? Doar Guvernul Orban știe. Cert e că, de multe ori, tăcerea e neprețuită. 

”Aș mai menționa, dacă îmi permiteți: faptul că transmitem acest raport Parlamentului ține și de poziționarea Guvernului față de Parlamentul României. De fiecare dată, membrii Cabinetului pe care-l conduceți s-au prezentat la Parlament, au răspuns invitațiilor, au transmis informații transparente și exacte Parlamentului României. Din FERICIRE, n-am avut parte de același tratament din partea Parlamentului” a spus Raluca Turcan în ședința de Guvern, fără a se corecta sau a fi corectată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *