Colonelul Niculae Tătaru, fratele ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, va prelua, începând de marți, șefia Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Podul Înalt” al județului Vaslui.

În vârstă de 46 de ani, Niculae Tătaru a ocupat până acum funcția de prim-adjunct al șefului ISU Vaslui. El va fi împuternicit la conducerea instituției până la organizarea unui concurs, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al instituției, Marius Stanciu.

Niculae Tătaru îl va înlocui pe colonelul Mihai Ciprian Mitrea, care va reveni pe funcția de prim-adjunct al ISU Neamț.

“Chiar a mai fost rugat să preia conducerea instituției, dar a refuzat. Acum a acceptat să preia funcția ca împuternicit interimar până la organizarea unui concurs”, a afirmat Stanciu.

UPDATE 10.33. ”La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Podul Înalt” al Judeţului Vaslui sunt doi subofiţeri diagnosticaţi pozitiv SARS-Cov-2 (COVID-19), asimptomatici. Ambii subofiţeri sunt de la Detaşamentul de pompieri Vaslui”, a anunţat, marţi, ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că primul subofiţer confirmat pozitiv a fost contactul soţiei sale, aceasta fiind confirmată pozitiv COVID-19 în data de 08.07.2020. Femeia lucrează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, la Serviciul financiar.

Cel de-al doilea subofiţer confirmat pozitiv, este coleg de birou cu primul infectat COVID-19.

Sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *