Cetățenii tarii noastre dragi sunt revoltați, deoarece organele de control ale statului, au luat la țintă domeniul HORECA, pe care il consideră inamicul public numarul 1 in lupta anti COVID-19.

Zis si facut, cu zicere de la Primul Ministru al României, zeloșii Guvernului României ”trimit” controlul peste cei care abia mai își pot tine angajații la treabă, și care de fapt duc povara taxelor si impozitelor, patronii restaurantelor inchise. Într-o acțiune ”de forță”(mai mulți oamenii ai legii decât consumatori), și în Dâmbovița, ca de altfel in toata țara, în grup asemănător destructurarii gruparilor infractionale de mare risc, au dat buluc peste terasele restaurantelor, ridicând consumatorii de la mese pe motiv că nu respectă distanțarea sociala.

Un spectator la acest ”fenomen contra COVID”, indignat de ”modul de operare” dar si de tipetele isterice ale reprezentantilor DSP, a postat un punct de vedere al sau pe pagina sa de socializare, descriind cele întâmplate. 

”Acestia( a se intelege – organele de control) sunt cei mai fideli clienti ai teraselor targovistene. Se numesc DSP, DSVSA, ITM, POLITIA ECONOMICA, POLITIA LOCALA, JANDARMERIA si vin in verificari tocmai cand iti este lumea mai draga adica in fiecare week-end ca cica atunci este infractiunea in floare. In total am numarat peste 15 bravi osteni manati in lupta contra COVID-19 dar care, conform noilor tactici moderne, si surprinzator pt muritorul de rand au purces la ce stia organul mai bine adica la numarat banii incasati. Revoltati de faptul ca totul a fost ok, in conditiile in care totusi era vorba despre o ora in care la fata locului mai erau si alti clienti considerati fara insemnatate de dumnealor, stimabilii au scos asul din maneca. 

Soc si groaza: facem inventarul. Spor la treaba, bineinteles ca nu s-a realizat acest lucru maret din diferite motive tehnice ( e prea multa lume, e prea mult zgomot, nu e soare, etc) dar un lucru sigur s-a reusit: oprirea activitatii si o harababura de nedescris.

Bravo domnilor felicitari maxime!…spune Bogdan Musat pe pagina sa de facebook

Ca si constatare directa, organele de control vin claie peste gramada inghesuiti in masinile institutiilor, fara a purta la randul lor masti sau alte mijloace de portectie personala( din cauza lipsei dotarilor din partea institutiilor de care apartin), asa cum cer ”regulile distantarii sociale”, la fel ca si cei care au dispus controalele ( vezi aniversarea le la guvern ) tinta lor principala fiind se pare, aceea de a opri domeniul HORECA, si de a inchide tot.

Acesta este un pamflet, orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare.

Un stravechi proverb popular spune: ”Faceti ce zice popa, nu ce face popa!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *