PUTEREA a semnalat recent că baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău împreună cu finul său, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, mai cunoscut sub numele de „Scheletu”, sfidează regulile de distanțare socială impuse de starea de alertă COVID-19, pe întreg teritoriul României.

Prima dată, cei doi vătafii ai județului Giurgiu au încălcat legislația în vigoare la o întâlnire de la Primăria din Adunații Copăceni, iar a doua oară la o șuetă cu sprit de vară pe malul unei bălți din localitatea giurgiuveană Ulmi. Ulterior, PUTEREA a solicitat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, să comunice ce măsuri s-au dispus împotriva „nașului” Bădălău și a „finului” Scheletu’, dar și a celorlalte persoane care au fost prezente la cele două evenimente.

„Referitor la evenimentul din data de 15 iunie 2020 de la sediul Primăriei din comuna Adunații Copăceni, la care au participat 7 persoane, vă informăm că, în urma verificărilor dispuse, polițiștii Secției Nr. 1 Călugăreni au identificat cele 7 persoane care au fost sancționate contravențional potrivit Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se precizează în răspunsul Ministerului de Interne.

Adică, potrivit informațiilor noastre, primarul PSD al comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei, în calitate de organizator al întâlnirii, iar celelalte șase persoane, printre care Niculae Bădălău și Marian Mina, au fost sancționate cu avertisment.

Dar, surpriză! „De asemenea, facem precizarea că IPJ Giurgiu a sancționat contravențional cu amenzi în cuantum total de 15.000 lei, conform Legii nr. 55/2020, 5 persoane fizice și administratorul unei societăți comerciale pentru un eveniment organizat pe malul unei bălți din localitatea Ulmi, eveniment prezentat în publicația dumneavoastră în data de 30.06.2020”, se menționează în comunicatul MAI. Ooopssss! Practic, potrivit informațiilor noastre, pentru șprițul de vară de la malul bălții de la Ulmi, nașul Bădălău a fost amendat cu 2.000 de lei și aceeași amendă a primit și finul Marian Mina, iar administratorul bălții a fost “premiat” de polițiști cu 3.000 de lei. Așadar, șprițul de vară de pe balta de la Ulmi l-a costat cam scump pe nașul Bădălău, adică 2.000 de lei, și aceeași notă de plată va achita și finul Scheletu’, dar și ceilalți cinci invitați

Sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *