Deputatul și președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Stefan, este candidatul PSD Dâmboviţa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmbovița. Acest lucru a fost anunțat într-o conferință de presă în urma cu puțin timp. 

”Susţinut de toţi membrii organizaţiei judeţene, Corneliu Ştefan intră în lupta pentru funcţia de preşedinte al Consiliul Judeţean Dâmboviţa având alături cea mai puternică şi performantă echipă pe care au avut-o social-democraţii în ultimi ani: preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, senatorul Titus Corlăţean şi secretarul executiv, primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan. Alături de aceştia sunt parlamentarii, primarii, consilierii judeţeni şi locali.

Proiectele pentru dezvoltarea judeţului Dâmboviţa şi experienţa acumulata ca deputat şi de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, fac din preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, câştigătorul viitoarelor alegeri!

Tinereţea şi nevoia unui suflu proaspăt în administraţie sunt alte două motive întemeiate pentru care dâmboviţenii îl vor alege în fruntea judeţului pentru următorii 4 ani. 

Nu în ultimul rând, judeţul Dâmboviţa are nevoie de un om care cunoască nevoile din satele, comunele, oraşele sau municipiile sale.

De aceea, Corneliu Ştefan este omul care va aduce schimbarea în Dâmboviţa….se specifică pe pagina de facebook a PSD DÂMBOVIȚA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *