Cursuri doar online? Ridicol. Cine este de această părere? În cadrul discuțiilor cu reprezentanții din educație, președintele Donald Trump a reafirmat convingerea că este necesar ca școlile să se redeschidă.

Universitatea din Cambridge, Massachusetts, a anunțat că va organiza cursuri 100% online în septembrie, chiar și pentru studenții autorizați să locuiască în campus. „Cred că acest lucru este ridicol”, a declarat Donald Trump într-o conferință de la Casa Albă, unde a cerut școlilor și universităților să se redeschidă în toamnă. „Cred că ar trebui să le fie rușine”, a adăugat el.

“Nu este tolerabil”

„Vrem ca școlile noastre să se deschidă, vrem să se deschidă repede”, a spus el. „Toată lumea vrea. Mamele o doresc. Tații vor. Copiii vor. A sosit momentul să o facem”. Trump, care vizează câștigarea unui al doilea mandat de patru ani în noiembrie, a acuzat din nou unii aleși că folosesc educația pentru scopuri politice. „Nu vrem ca unii oameni să o facă din motive politice, ei cred că va fi bine pentru ei din punct de vedere politic și vor să păstreze școlile închise. Nu este tolerabil”, a spus el.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *