Accident rutier mortal pe Drumul Național 65A, intre localitățile Putineiu – Baduleasa. Coliziunea a avut loc între două autoturisme, doua persoane fiind incarcerate. Intervine Det Turnu Magurele cu o masina de stingere, o descarcerare si o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu 2 echipaje medicale.

La fata locului au fost gasite 2 victime, barbati de peste 60 de ani, soferul incarcerat, constient, cu multiple traumatisme, iar cel de al doilea, pasagerul din dreapta, in stop cardiorespirator. Conform protocolului, echipajul medical al SAJ si paramedicii SMURD au efectuat manevre de resuscitare persoanei in stop cardiorespirator, insa fara niciun rezultat, acesta fiind declarat decedat.

Cealalta persoana a fost scoasa de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, ea avand membrele inferioare prinse sub bordul masinii. A fost preluata de echipajul SAJ, stabilizata si transportata la Spitalul Județean din Alexandria;

Polițiștii au deschis un dosar penal si continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *