Polițiștii efectuează 6 percheziții domiciliare în județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuință. Patru mandate de aducere vor fi puse în executare.

Astăzi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, efectuează 6 percheziții domiciliare în comuna Dragalina, județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuință.

Din cercetări a rezultat faptul că în perioada aprilie – iunie a.c., persoanele bănuite ar fi acționat pe timpul nopții, prin forțare și escaladare ar fi pătruns în locuințe din zone izolate, cu preponderență cele ale persoanelor vârstnice, de unde ar fi sustras bunuri și animale domestice.

Vor fi puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La acțiune participă polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, criminalistică, investigații criminale și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *