Aseară, în jurul orelor 23:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe str. Ștrandului din municipiul Ploiești, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate un autovehicul și un atelaj hipo. 

La fața locului, polițiștii au identificat autoturismul implicat și atelajul hipo, însă nu și caruțașul. În urma verificărilor efectuate, în zonă a fost depistat și identificat și acesta, respectiv un ploieștean în vârstă de 31 de ani. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, valoarea indicată fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neîndeplinirii obligațiilor de către căruțaș, în sensul că acesta a părăsit atelajul, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei.

Recomandăm, atunci când sunteți martorii unor asemenea situații, să ne informați de îndată, pentru ca polițiștii să poată interveni înainte de producerea evenimentelor care ar putea avea urmări grave!

Totodată, atragem atenția participanților la trafic să respecte prevederile legale, doar în acest mod putând a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *