Primarul orașului Pucioasa, Costi Ana, face apel către cetățeni sa nu facă abstracție de sfaturile Ministerului Sănătății și să respecte normele de siguranță pentru a sta departe de noul coronavirus, care se pare că a pus stăpânire pe județul Dâmbovița. 

”Pentru mine cifrele spun cele mai adevarate povești!

De aceea le aprofundez cat pot de bine si imi fac propriile mele statistici clare, care nu sunt influentate de nu stiu ce factori subiectivi, dictati de interesul unei persoane sau a alteia!

Si am ajuns la o constatare trista, sumbra!

Este prima oara cand judetul nostru se afla in prima parte a unui clasament national!

Tocmai acum cand trebuia sa fim codasi scoatem capul si inaintam catre top!

De aceea, fara sa intru in prea multe detalii, va rog sa respectati cerintele Ministerului Sanatatii! Faceti ce va spune Guvernul, nu ce face el!

Haideti sa respectam regulile simple, pe care aproape le invatasem: purtarea corecta a mastii in spatiile inchise, distantarea sociala si respectarea permanenta a regulilor de igiena!

Altfel, pe langa riscul imbolnavirii, apare din ce in ce mai vizibil riscul de a ne intoarce (Doamne fereste!) la Starea de urgenta, ceea ce, din punctul meu de vedere ar fi similar cu o catastrofa! 

Catastrofa care, printre multe altele, ar reduce la zero sansele de a scoate Spitalul Orasenesc Pucioasa din lista Spitalelor suport Covid!

Revenind la statistici, o sa imi permit, in perioada urmatoare sa va prezint situatii ale fondurilor atrase, fie ele prin PNDL 1 si 2, CNI, POR la nivelul judetului Dambovita si o sa vedeti ca, in ciuda modului in care isi promoveaza unii realizarile, acest judet nu a fost nicio secunda unul privilegiat, din contra!

Oricate mitinguri de sustinere au facut fostii nostri lideri pentru conducatorii iubiti, la nivel de investitii tot nu am reusit se egalam macar Covid-ul in clasament (stiu este o comparatie nefericita, dar acesta este adevarul), fiind INTOTDEAUNA in a doua jumatate a clasamentului national!

Sa fim noi sanatosi si sa invatam din greselile trecutului!!!”…spune primarul Constantin Ana pe pagina de facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *