Un bărbat este grav ranit dupa ce s-a răsturnat cu un Atv in padurea Gorgota din judetul Dâmbovița. Intervine detașamentul de pompieri din Târgoviște cu 2 ASAS si detasamentul Moreni cu 1 smurd. Victima a fost preluată de echipajul SMURD si este transportată în localitatea Ochiuri pentru a fi predata elicopterului SMURD.

ISU DÂMBOVIȚA VINE CU CLARIFICĂRI:

”Un bărbat rănit în urma unui accident cu atv-ul a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din capitală.

In data de 20 iunie 2020, în jurul orei 15:00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitaţi în pădurea Gorgota pentru salvarea unei persoane implicate într-un accident ATV-ul pe care îl conducea.

La locul evenimentului pompierii tîrgovișteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă (ASAS), iar cei de la Detașamentul Moreni cu un echipaj de ambulanță SMURD.

Persoana care conducea ATV-ul s-a răsturnat cu acesta într-un șanț pe marginea unui drum forestier. Victima (bărbat de 42 ani) a fost extrasă de sub autovehicul de pompieri, fiindu-i acordat primul ajutor calificat de către paramedicii SMURD, care apoi l-au transportat și predat echipajului medical de pe un elicopter SMURD care a aterizat în apropierea locului unde s-a produs evenimentul. Pacientul fost transportat la un spital din capitală”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *