E scandal pe rețelele de socializare, între șeful DSU, Raed Arafat, și medicul care, în luna februarie, s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, Răzvan Constantinescu.

După ce Raed Arafat a transmis populației să nu mai asculte „părerile neavizate” și să respecte regulile de distanțare, pentru că numărul cazurilor active a început să crească, Răzvan Constantinescu i-a replicat „nici vorbă!”, precizând că „numărul de teste pozitive crește extrem de lent comparativ cu numărul total zilnic de testări”.

A urmat o replică acidă a lui Arafat, care i-a subliniat lui Constantinescu <<că a crescut și numărul cazurilor în terapie intensivă și numărul cazurilor active, ca medic ar trebui să fiți mult mai rezervat înainte să dezinformați populația domnule “doctor”>>.

Mai mult, Raed Arafat i-a spus lui Răzvan Constantinescu să-și pregătească bine răspunsul „daca situația se va agrava, că va trebui sa explicați familiilor celor internați în stare gravă și a celor decedați modul în care i-ați indus în eroare”.

Răspunsul lui Constantinescu nu a întârziat să apară: „Eu am văzut doar că a crescut numărul de cazuri de infectați, nimic despre ATI”. În plus, medicul ieșean l-a întrebat pe Arafat dacă „Iarăși minținți?”.

Sursa:stiri pe surse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *