Scad infectările, cresc pretențiile. Atenție: NETFLIX a început să închidă conturile utilizatorilor

Gigantul american a decis că este momentul să-și întrebe plătitorii de abonamente dacă vor să continue pe platforma de streaming.

Netflix a început să închidă conturile utilizatorilor inactivi. În cazul în care aceștia vor să renunțe la calitatea de membri, serviciul de streaming anulează fără probleme angajamentul, potrivit news.com.au. Pentru utilizatorii activi, este foarte important să răspundă la solicitarea Netflix. În cazul în care vor ignora notificările, contul va fi închis. Directorul Eddy Wu a declarat că un abonament plătit, dar neutilizat la Netflix, este nejustificat.

Despre ce este vorba mai exact? Netflix se va adresa tuturor utilizatorilor care nu au mai avut activitate pe platformă în ultimii doi ani. Aceștia vor primi mailuri și notificări cu privire la opțiunea de continuare a abonamentului. Jucător important în zona de entertainment, platforma de streaming are o bază de membri de pe întreg mapamondul, cu peste 180 de milioane de abonați.

La nivelul dinaintea pandemiei

În luna martie a întregistrat Netflix cea mai mare creștere a numărului de abonați. De asemenea, în intervalul aprilie-iunie 2020, platforma de streaming estimează încă 7,5 milioande noi abonați. După ce rata infectărilor a intrat pe o pantă descendentă, iar majoritatea țărilor au relaxat o serie de măsuri, prin reluarea activităților, în încercarea relansării economiei, Netflix readuce calitatea video la ceea anterioară izbucnirii pandemiei. Compania a precizat că lucrează în prezent cu furnizorii de Internet pentru a crește capacitatea la nivelul dinaintea pandemiei.

Decizia vine după ce Netflix s-a adaptat solicitării Uniunii Europene, de a oferi doar calitate standard la conţinutul video, în loc de HD, în contextul pandemiei, în care traficul pe astfel de platforme a explodat. „Ne-am concentrat pe eficienţa reţelei pentru mulţi ani şi am pus gratuit serviciul nostru de conexiune deschisă la dispoziţia companiilor de telecomunicaţii”, potrivit staff-ului Netflix.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *