Prințul Harry în DERIVĂ? Ciudata distanțare

Prinţul Harry se simte „în derivă” şi nu are prieteni în Los Angeles. Revista Vanity Fair este cea care a iscodit prin viața cuplului Harry și Meghan și se întreabă…

Se întreabă dacă nu cumva această derivă în care se află Prințul Harry de când s-a mutat în Los Angeles cu soția lui va duce la o …distanțare. Conform Vanity Fair Ducele de Sussex are moralul scăzut e când a plecat din Canada împreună cu Meghan Markle și fiul lor de un an, Archie, pentru soarele din sudul Californiei. „Are o mulțime de prieteni în comunitatea militară din U.K. și desigur îi este dor de ei. Ducele de Sussex a servit în Armata Britanică de 10 ani, realizând două misiuni în Afganistan și fiind numit căpitan înainte de a crea Jocurile Invictus pentru veteranii răniți.

O rană care va avea nevoie de timp să se vindece

“Este un moment foarte ciudat pentru noi toți, dar cred că lui Harry îi lipsește o structură a lui. Nu are prieteni în L.A. cum are Meghan, și nu are un loc de muncă. În acest moment, el este un pic în derivă, dar nu va fi întotdeauna așa și el știe asta”, potrivit Vanity Fair.

Prinţul Harry şi Meghan Markle locuiesc într-un conac din Beverly Hills, în valoare de 18 milioane de dolari şi deținut de magnatul media Tyler Perry. Prinţul Harry a renunțat la funcția membru senior al Familiei Regale din Marea Britanie şi a fost de acord să nu folosească gradele sale militare, aspect despre care a spus că este „o rană care va avea nevoie de timp să se vindece”.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *