Bombardamente pe pandemie? Unde a fost ATACUL și de ce

Forțele Aeriene Israeliene au efectuat mai multe bombardamente asupra unor baze ale milițiilor iraniene din Siria.

Potrivit publicației Daily Sabah, atacurile aeriene ale Israelului au avut loc în Alep, iar Jerusalem Post citează surse din presa siriană și anunță că atacurile au vizat baze militare. Precum și și un centru de cercetare de pe teritoriul sirian, centru unde sursele occidentale au informații că trupele lui Bashar al-Assad dezvoltă împreună cu cercetărorii iranieni arme chimice.

Potrivit presei siriene, acesta este a cincea oară când aeronavele israeliene efectuează bombardamente în Siria, în ultimele două săptămâni.

Au distrus mai multe depozite de muniții

Jerusalem Post precizează că presupusurile atacuri ale Israelului au venit din direcția Iordaniei și Irakului, în timp ce ultimele bombardamente au fost efectuate din direcția Libanului, conform defenseromania.ro. De asemenea, publicația Al-Arabiya precizează că centrul de cercetare vizat de Aviața israeliană a fost distrus complet. În cadrul atacurilor din Alep, Forțele Aeriene Israeliene au distrus mai multe depozite de muniții ale milițiilor iraniene, care luptă în Siria alături de regimul Bashar al-Assad. Atacurile par a fi fost parte a unei operațuni mai ample a Israelului. Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a anunțat că după atacul pozițiilor milițiilor iraniene din Alep, Forțele Aeriene Israeliene au efectuat bombardamente și la est de Alep, în orașul Al-Mayadeen.

Nu se cunoaște numărul deceselor după bombardamentele aviației israeliene, iar Israelul nu a oferit nicio infromație oficială în acest sens.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *