Academicianul Victor Voicu: Virusul SARS-CoV-2 corespunde în proporție de 95% cu o armă biologică

Academicianul Victor Voicu, vicepreşedintele Academiei Române, a vorbit duminică, la Antena 3, despre apariţia noului coronavirus.

„Trebuie urmărită ideea unei anchete epidemiologice de înalt nivel, să vedem care este originea acestei pandemii, când a apărut primul pacient bolnav de bolnav de COVID-19.

Acest lucru este absolut necesar pentru că din respect pentru această lume în care trăim trebuie să știm ca să putem preveni. A fost o eroare? Atunci să o tratăm ca atare.(…)

Virusul SARS-CoV-2 este trecut în rândul armelor biologice de Johns Hopkins University. Eu am analizat virusul din punctul meu de vedere, ca ce

Corespunde în proporție de 95% caracteristicilor definiției de armă biologică.

Noi suntem obligați să analizăm și să fim realiști, nu să umblăm din dreapta în stânga și să nu mai găsim linia și conduita”, a spus academicianul Victor Voicu, duminică seară, la Antena 3.

Victor Voicu este vicepreședinte al Academiei Române, general maior în retragere, fost șef al catedrei de Farmacologie Clinică, Toxicologie și Psihofarmacologie de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

În România au fost confirmate, până duminică, 13.163 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care 4.869 au fost vindecate și externate. Un număr de 790 de români au murit. 

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 431 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 255 de pacienți.

sursa:antena3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *